Šis receptas – puikus baltymų ir mineralų derinys, praturtintas natūraliais jūros dumbliais. Jei nori lengvos, bet sočios vakarienės ar pusryčių, šis patiekalas kaip tik tau!
Ingredientai:
- 25 g džiovintų jūros spagečių
- 9 kiaušiniai
- 2 česnakų galvutės
- Alyvuogių aliejus (extra virgin)
- Druska pagal skonį
- 4 riekės paskrudintos duonos
- Šiek tiek petražolių
- (Papildomai – paskrudinta duona patiekimui)
🛒 Jūros spagečius gali įsigyti mūsų el. parduotuvėje: Čia
Gaminimas:
- Užmerk džiovintus jūros spagečius pusėje litro vandens ir palaikyk 20 minučių, kad suminkštėtų. Tada nuplauk ir nuvirk 2-3 minutes. (Tam, kad sumažinti jodo kiekį)
- Nulupk ir nuplauk česnaką, smulkiai supjaustyk.
- Keptuvėje įkaitink šlakelį alyvuogių aliejaus, suberk česnaką ir kepink apie 2 minutes.
- Sudėk jūros spagečius ir kepink dar 2 minutes. Pagardink druska pagal skonį.
- Įmušk neplaktus kiaušinius tiesiai į keptuvę ir greitai maišyk, kol kiaušiniai sutirštės (kaip scramble).
- Patiek su paskrudinta duona, apibarstyk smulkintomis petražolėmis.
Palikti komentarą
Ši svetainė apsaugota „hCaptcha“, taip pat taikoma „hCaptcha“ privatumo politika ir paslaugos teikimo sąlygos.