Jūros spagečiai su česnaku ir kiaušiniais

Jūros spagečiai su česnaku ir kiaušiniais

Šis receptas – puikus baltymų ir mineralų derinys, praturtintas natūraliais jūros dumbliais. Jei nori lengvos, bet sočios vakarienės ar pusryčių, šis patiekalas kaip tik tau!

Ingredientai:

  • 25 g džiovintų jūros spagečių
  • 9 kiaušiniai
  • 2 česnakų galvutės
  • Alyvuogių aliejus (extra virgin)
  • Druska pagal skonį
  • 4 riekės paskrudintos duonos
  • Šiek tiek petražolių
  • (Papildomai – paskrudinta duona patiekimui)

🛒 Jūros spagečius gali įsigyti mūsų el. parduotuvėje: Čia

Gaminimas:

  1. Užmerk džiovintus jūros spagečius pusėje litro vandens ir palaikyk 20 minučių, kad suminkštėtų. Tada nuplauk ir nuvirk 2-3 minutes. (Tam, kad sumažinti jodo kiekį)
  2. Nulupk ir nuplauk česnaką, smulkiai supjaustyk.
  3. Keptuvėje įkaitink šlakelį alyvuogių aliejaus, suberk česnaką ir kepink apie 2 minutes.
  4. Sudėk jūros spagečius ir kepink dar 2 minutes. Pagardink druska pagal skonį.
  5. Įmušk neplaktus kiaušinius tiesiai į keptuvę ir greitai maišyk, kol kiaušiniai sutirštės (kaip scramble).
  6. Patiek su paskrudinta duona, apibarstyk smulkintomis petražolėmis.

Skaityti kitą

Jūros spagečių "stir fry"
Wakame salotos

Palikti komentarą

Ši svetainė apsaugota „hCaptcha“, taip pat taikoma „hCaptcha“ privatumo politika ir paslaugos teikimo sąlygos.