Ieškai greitos, sveikos ir gardžios vakarienės idėjos? Šis jūros spagečių "stir fry" receptas praturtina mitybą natūraliais jūros dumbliais. Puikus pasirinkimas ir veganams, ir visiems, ieškantiems daugiau skonio lėkštėje! Ir geriausia to dalis? Nereikia valgyti angliavandenių pilnų makaronų!
Ingredientai:
- 1 morka
- 1/4 paprikos
- 1/2 poro
- 4 pievagrybiai
- 1 brokolis
- 1 skiltelė česnako
- Mažas gabalėlis tarkuoto imbiero
- Aitriosios paprikos pagal skonį
- 15 gramų Džiovintų jūros spagečių
- 1 valgomasis šaukštas sezamo sėklų
🛒 Jūros spagečius gali rasti mūsų el. parduotuvėje: Čia
Receptas
- Pirmiausia užmerk džiovintus jūros spagečius į dubenį su šaltu vandeniu ir palaikyk apie 20 minučių, kol jie suminkštės. Nusunk ir atidėk į šalį.
- Įkaitink wok keptuvę su šlakeliu aliejaus. Mes rekomenduojame sezamų aliejų – jis suteikia išraiškingą riešutinį skonį, bet tiks ir bet koks kitas tavo mėgstamas aliejus.
- Supjaustyk visas daržoves panašaus dydžio gabalėliais, kad tolygiai iškeptų.
- Sudėk daržoves ir jau pamirkytus jūros spagečius į karštą aliejų ir kepink maišydamas apie 3 minutes.
- Pabaigoje pabarstyk sezamo sėklomis ir užpilk šlakelį sojos padažo.
Palikti komentarą
Ši svetainė apsaugota „hCaptcha“, taip pat taikoma „hCaptcha“ privatumo politika ir paslaugos teikimo sąlygos.